Pravidelné aktivity

Cyklo pěško hrátky

Od roku 2015 vyrážíme každoročně v červnu na celoškolní cyklojízdu nebo výlet po vlastních nohou. Celou trasu cyklojízdy a pěšího výletu,  které vedou Prokopským údolím a jsou přizpůsobené cyklistickým dovednostem, schopnostem a fyzickým možnostem dětí, projíždíme a procházíme ve skupinkách. Skupinky vedou učitelé a vychovatelé naší školy za doprovodu rodičů dobrovolníků. Kromě pěkného výletu jsou pro všechny připravené soutěže a úkoly na trase i u školy. Na ty nejšikovnější čekají diplomy, medaile a krásné ceny.

 

S radostí přivítáme všechny malé i velké cyklisty – žáky i jejich rodiče. Jedinou podmínkou je kolo v dobrém technickém stavu a cyklistická přilba! Vy, kdo jste se naší cyklojízdy ještě nezúčastnili, neváhejte a přidejte se k nám.

 

Celou akci můžete také podpořit cenami do soutěží nebo pomocí se zajištěním doprovodu u jednotlivých skupinek hlavně cyklistů.

 

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat koordinátora letošní cyklojízdy pana učitele Gaisla emailem: gaisl@klausovazs.cz

 

  • Reportáž z Cyklojízdy, školní rok 2017/2018 – zde

kontakt

Základní škola, Praha 13, Klausova 2450

 

tel., fax: 235 513 694

email: skola@klausovazs.cz

 

adresa:
Klausova 2450/2
155 00, Praha 5 – Stodůlky

 

 

 

 

pro učitele:

přihlášení do správy webu

přihlášení do Bakaláře