Sportovní dny

15. - 17. září 2021

 

 

Ve dnech 15. – 17. září 2021 probíhaly v Základní škole Klausova Sportovní dny. Tyto Sportovní dny v naší škole obnáší zápolení v disciplínách jako je skok do dálky, skok do výšky, vytrvalost, sprint a hod míčkem.
Sportovní dny jsou každoroční oblíbenou akcí. V letošním roce jsme se ale po dlouhé době distanční výuky všichni těšili dvojnásob.
Ve středu 15. září sportovaly nejprve 1. a 2. třídy, poté 3. a 4. třídy v doprovodu jejich třídních učitelek. Při organizaci jednotlivých disciplín ochotně pomáhali někteří žáci 9. tříd.
Ve čtvrtek 16. září se sportovního klání účastnili vybraní žáci 5. a 6. tříd. Jelikož letošní 6. třídy bohužel nemohly odjet na adaptační kurz kvůli nemoci covid-19, alespoň mohl zbytek třídy, který aktivně nesportoval, pomáhat na stanovištích.
V pátek 17. září si zasportovali žáci ze 7., 8. a 9. tříd. Jelikož bylo v pátek nepříznivé počasí pro skok vysoký a daleký, musel se skok vysoký přesunout do tělocvičny a místo skoku dalekého byl trojskok. I tak jsme to všichni zvládli, zasoutěžili si a užili si krásný den plný skvělých sportovních výsledků a legrace. Na stanovištích opět pomáhaly s organizací děti z 6. tříd.
Děkujeme všem účastníkům, učitelům za realizaci i nesoutěžícím dětem za pomoc a blahopřejeme vítězům.

 

A. Šplíchalová, žákyně 9. A

 

 

 

 

 

kontakt

Základní škola, Praha 13, Klausova 2450

 

tel., fax: 235 513 694

email: skola@klausovazs.cz

 

adresa:
Klausova 2450/2
155 00, Praha 5 – Stodůlky

 

 

 

 

pro učitele:

přihlášení do správy webu

přihlášení do Bakaláře